ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

COVID-19 Αντιμετώπιση

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2019, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ενημερώθηκε για διάφορα κρούσματα πνευμονίας στην πόλη Γουχάν, στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας.

Το Coronavirus, COVID-19 ανήκει σε μια οικογένεια ιών, η οποία περιλαμβάνει το κοινό κρυολόγημα, καθώς και τους ιούς SARS και MERS.

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, έχουν αναφερθεί πάνω από 200.000 περιπτώσεις σε 166 χώρες / περιοχές σε όλο τον κόσμο, με το κρούσμα να κηρύσσεται πανδημία στις 12 Μαρτίου, αφού αρχικά επιβεβαιώθηκε ως κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στις 30 Ιανουαρίου.

Ως υπεύθυνος οργανισμός που έχει δεσμευτεί να προστατεύει τους ανθρώπους, παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και παρέχουμε σχετικές ενημερώσεις στους πελάτες μας μέσω του ιστοτόπου μας ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσής μας.

 

Θέλουμε να είστε καθησυχασμένοι ότι οι τεχνικοί μας δεν θα δημιουργούν πρόσθετο κίνδυνο για εσάς και τους υπαλλήλους σας.

Ως αποτέλεσμα των ενεργειών και της κατάρτισης που αναλαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε τη συνεχή παροχή ασφαλούς και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, παράλληλα τηρείτε τις κυβερνητικές οδηγίες και να έχετε ευαισθησία στις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας των πελατών.

 

Παρέχουμε επίσης πληροφορίες σε συνεχή βάση, σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τους πιθανούς κινδύνους μετάδοσης ιών στην τοποθεσία σας. Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να ανακαλύπτουν περισσότερα για τη μεταδοτικότητα, τη σοβαρότητα και τον περιορισμό του COVID-19, αλλά μέχρι να μάθουμε περισσότερα, θα σας ενθαρρύνουμε να υιοθετήσετε και να προωθήσετε αποτελεσματικές συμπεριφορές υγιεινής που αποδεικνύονται αποτελεσματικές κατά της εξάπλωσης ιών.

Η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων και των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και δεν θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εκτός εάν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές να το κάνουμε.

Στόχος μας είναι να περιορίσουμε στο ελάχιστο την αναστάτωση. Ωστόσο, έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι ακόλουθοι περιορισμοί για λόγους ασφαλείας:

 

1. Η MYOKTONIKH θα παρέχει είδος υπηρεσίας σε χώρους ιατρικής περίθαλψης ή περιοχές καραντίνας που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα ασθενών που έχουν υποστεί COVID-19, διότι το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί ειδικά για να το κάνουν.

 

2. Οι επιχειρήσεις μας που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως απολυμάνσεις και απεντομώσεις, από τους συναδέλφους εκπαιδευτεί σε βιολογικούς κινδύνους και τον έλεγχο των λοιμώξεων θα πρέπει να επιτρέπεται η διεξαγωγή υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν δυνητικά επηρεαζόμενα άτομα στην περιοχή.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την παροχή λογικής και αναλογικής απόκρισης, έχουμε δημιουργήσει μια ειδική κεντρική ομάδα για την παρακολούθηση της παγκόσμιας κατάστασης και τη διατήρηση ενός παγκόσμιου σχεδίου απόκρισης.

 

Η αρχική φάση αυτού του σχεδίου συνίσταται στην παροχή οδηγιών και κατευθυντήριων γραμμών για ομάδες ηγεσίας χώρας και διασφάλιση ότι όλοι οι συνάδελφοι σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν διεξοδικές ενημερώσεις ενημέρωσης. Όλες οι πληροφορίες αξιολογούνται σε συνεχή βάση για να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι μας προστατεύονται πάντα και είναι επίσης σε θέση να ενημερώνουν τους πελάτες μας για τις νέες εξελίξεις καθώς συμβαίνουν.

 

Σε κάθε χώρα, οι ομάδες διαχείρισης, η υγεία και η ασφάλεια και οι υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού παρακολουθούν συνεχώς τις οδηγίες και τις συστάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον ΠΟΥ και το CDC.

 

Σε μια χώρα με ενεργά κρούσματα πραγματοποιούμε αξιολογήσεις κινδύνων και εφαρμόζουμε μέτρα ελέγχου κινδύνου για να διασφαλίσουμε ότι η έκθεση του συναδέλφου σε κινδύνους μόλυνσης μειώνεται, βοηθώντας στην προστασία τους και επίσης πελάτες με τους οποίους έρχονται σε επαφή. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου μπορεί να περιλαμβάνουν:

· Αυξημένη προσφορά και χρήση ΜΑΠ, ιδιαίτερα μάσκες προσώπου N95 και FFP3.

· Η πιθανή εισαγωγή ταξιδιωτικών απαγορεύσεων.

· Πιθανοί περιορισμοί ή αναβολή επισκεπτών από πληγείσες περιοχές.

· Καραντίνα συναδέλφους που παρουσιάζουν συμπτώματα μετά από ταξίδι σε μολυσμένες περιοχές ή έκθεση σε μολυσμένα άτομα.

 

Σε χώρες με μηδενικό ή μικρό αριθμό μεμονωμένων περιπτώσεων, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε δραστηριότητες ρουτίνας εργασίας, ακολουθώντας τυπικές ασφαλείς πρακτικές εργασίας, για να συμπεριλάβουμε:

· Να εξασκείστε τακτική, καλή υγιεινή των χεριών χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό, διασφαλίζοντας ότι τα χέρια στεγνώνουν καλά και εφαρμόζετε μια λύση απολυμαντικού χεριών με βάση το αλκοόλ – ιδιαίτερη σημασία όταν ταξιδεύετε ή εργάζεστε σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

· Χρήση όλων των μορφών κατάλληλου για χρήση, μη κατεστραμμένου ΜΑΠ, που καθορίζονται και παρέχονται για την εργασία που απαιτείται να εκτελέσουν.

· Διασφάλιση ότι τα κομμάτια και τα λειαντικά διατηρούνται καθαρά, επεξεργάζονται και καλύπτονται με αδιάβροχες σάλτσες.

Η MYOKTONIKH προσφέρει γρήγορη ανταπόκριση και ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών απολύμανσης για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι οι πιθανές επιβλαβείς και επικίνδυνες καταστάσεις αντιμετωπίζονται με ασφαλή, διακριτικό και νομικά συμβατό τρόπο.

 

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας απολύμανσης παρέχουν διαβεβαίωση σε επιχειρήσεις, δήμους, περιφέρειες, ιδιωτικούς και σε κάθε άλλο χώρο που θα μπορούσε να επηρεαστεί από δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις εξαλείφοντας τα επιβλαβή παθογόνα γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι μέθοδοι απολύμανσής μας παρέχουν έναν απαραίτητο πόρο για πολλές αρχές και εμπορικούς οργανισμούς, επειδή συμβάλλουν στην προστασία της επιχείρησής σας από μολυσματικά βακτήρια, ιούς και ασθένειες.

Εγγύηση

Με την παροχή των υπηρεσιών μας, για παράδειγμα απολυμάνσεις, απεντομώσεις κτλ,  λαμβάνετε σχετική βεβαίωση καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την επόμενη μέρα.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν άδεια από το Υπ.Α.Α.Τ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πάντα έτοιμοι για ότι χρειαστείτε!

Όλοι οι πελάτες μας κερδίζουν μια ξεχωριστή υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Από ένα σπίτι μέχρι πολυκατάστημα και από μια γειτονιά μέχρι ένα μεγάλο πάρκο η εταιρεία μας διαθέτει το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό – επιστημονικά και τεχνικά- στους κανόνες και τις απαιτήσεις της αγοράς.