Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1985 από τον φαρμακοποιό Σπύρο Πατεργιαννάκη. Από τους πρωτοπόρους της εποχής του, μιας που οι εταιρείες απεντομώσεις και απολύμανσης ήταν ελάχιστες. Επιστρέφοντας από την Ιταλία έφερε νέες τεχνολογίες και δημιούργησε την εταιρεία με βάση τα πρότυπα εκείνης τις εποχής στην Ιταλία που εδώ στην Ελλάδα υπήρχαν μέθοδοι ξεπερασμένοι για την εποχή. Πάντα η προσοχή μας ήταν να εφαρμόζουμε τεχνικές και σκευάσματα που δεν καθιστούν σε κίνδυνο τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια εξελίσσεται και πάντα έχει ως στόχο τις υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών από το προσωπικό μας (επιστημονικό και τεχνικό) το όποιο εκπαιδεύεται συνεχώς, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από EQA HELLAS με τα παρακάτω ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004, ΕΛΟΤ 1801:2008. Η εταιρεία μας κατέχει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.

Η εταιρεία μας πάει με βάση το ISO 22000(HACCP) και συμμορφώνεται με αυτό λόγο ότι είναι εφοδιασμένη και με τα αλλά πρότυπα.

Η Μυοκτονική  εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην καταπολέμηση κουνουπιών με έργα σε όλη την Ελλάδα (προνυμφοκτονία) και γενικότερα εντομολογική επιτήρηση που έχει την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των κουνουπιών. Με σύγχρονο εξοπλισμό επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και με συνεχή εκπαίδευση.   

Please publish modules in offcanvas position.