Χημική Απολύμανση

Χημική Απολύμανση

Καθαρισμός Ομίχλης

 

Χρησιμοποιώντας τις ολοκληρωμένες μεθόδους βαθιού καθαρισμού και την καινοτόμο τεχνολογία ομίχλης, η απολύμανση και ο καθαρισμός ολοκληρώνονται με ελάχιστες διαταραχές.

·         Το Fogging παράγει μικρο-σταγονίδια απολυμαντικών και βιοκτόνων που επιπλέουν στον αέρα για περίπου 10 λεπτά μετά την εφαρμογή.

·         Η διασπορά αυτών των μικρο σταγονιδίων στον αέρα σημαίνει ότι η λύση μπορεί να φτάσει σε περιοχές που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν με συμβατικές μεθόδους καθαρισμού.

·         Μελέτες δείχνουν ότι η εφαρμογή με αεροζόλ μειώνει σημαντικά τον αριθμό των βιώσιμων μολυσματικών παθογόνων, τη θεραπεία της επιφάνειας και του αέρα και τη θανάτωση αυτών των παθογόνων.

Η απολύμανση με ομίχλη διασφαλίζει ότι το επηρεαζόμενο περιβάλλον όχι μόνο αφήνεται καθαρό, αλλά μυρίζει επίσης καθαρό. Αφού χρησιμοποιήσετε μια ομίχλη απολύμανσης, εφαρμόζουμε μια αρωματική υπολειμματική ομίχλη στην περιοχή που εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα φρέσκο ​​άρωμα που διαρκεί μεταξύ 24 και 48 ωρών.

 

 

Κινητές Υπηρεσίες Απολύμανσης

Ένα ξέσπασμα ιού μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε: από ξενοδοχεία, νοσοκομεία και χώρους εργασίας έως σχολεία. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ιός μπορεί να επιβιώσει αρκετές ημέρες σε επιφάνειες ή αντικείμενα που αγγίζει ένα μολυσμένο άτομο. Ενώ ο χειροκίνητος καθαρισμός είναι η βέλτιστη πρακτική για τη θεραπεία βακτηρίων επιφανείας, ο καθαρισμός ομίχλης είναι μια ιδανική λύση για την καταπολέμηση των αερομεταφερόμενων παθογόνων και για την απολύμανση μεγάλων περιοχών που πρέπει να λειτουργούν ξανά γρήγορα και με ελάχιστη διακοπή.

·         Οι μεγάλες περιοχές απολυμαίνονται γρήγορα, ώστε οι εγκαταστάσεις σας να μπορούν να λειτουργήσουν ξανά νωρίτερα

·         Ελάχιστη διαταραχή στην επιχείρηση, ο χρόνος διακοπής μειώνεται

·         Ιδανικό για μέτρα ελέγχου εστίας που απαιτούν γρήγορη απόκριση

·         Επιλογή διαθέσιμης υπηρεσίας από ρουτίνα έως ανταπόκριση για να σας παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες

Τα σωματικά συμπτώματα της ασθένειας μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε αυξημένη κατανομή των παθογόνων. Μελέτες έχουν δείξει ότι η εφαρμογή απολυμαντικών και βιοκτόνων μέσω αερολύματος ή ομίχλης μπορεί να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των παθογόνων σε σύγκριση με τον χειροκίνητο καθαρισμό επιφανείας μόνο.

Ο συνδυασμός της χρήσης μιας μηχανής ομίχλης ULV με χειροκίνητο καθαρισμό σημαίνει ότι το απολυμαντικό παραδίδεται πληρέστερα σε μια σειρά επιφανειών και υλικών που περιλαμβάνουν υφάσματα, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερο επίπεδο απολύμανσης.